Sprekers 2018

400 Tyler Rohrer_PCIT2018.jpg
J. Tyler "T-Rex" Rohrer
Medeoprichter
Liquidware

Tyler Rohrer co-founded Liquidware after leaving a key role within VMware's Enterprise Desktop Team. Previously, he was a partner at FOEDUS, which was acquired by VMware. Tyler heads up the Strategic Alliance program and is engaged in managing the company's relationships with major platform and storage partners. He enjoys racing rally cars, quantum physics, and nachos.

400 Jan Willem Sewalt_PCIT2018.jpg
Jan Willem Sewalt
EMEA IT Services Producer - Starbucks Coffee Company

Jan Willem Sewalt is een internationaal georiënteerde en ervaren dienstverlenende professional met aandacht voor de kwaliteit en met een drive voor persoonlijke ontwikkeling en het beheer, ontwikkeling en optimalisatie van organisatieprocessen waarbij de ‘menselijke IT-factor’ altijd centraal blijft.

Jan Willem is altijd op zoek naar de volgende stap om een echte customer service van wereldklasse tot stand te brengen, binnen budget, vastgestelde tijdlijnen en boven verwachting van de klant.

Gregor Hendrikse.jpg
Gregor Hendrikse
Senior Technologie Consultant - Verdonck, Klooster & Associates

Gregor heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van ICT en mobiele communicatie. Gregor is mobility expert voor het vaktijdschrift Computable en was lid van de Programmacommissie van het Heliview Mobility Event 2016. Voor bezoekers vanuit de Rijksoverheid verzorgt hij de Overheids Mobility Tour op het Mobile World Congress in Barcelona.

400 David Taylor_PCIT2018.jpg
David Taylor
Director Channel & Alliances EMEA
Lakeside

David has spent the past 20 years working in the end user computing space and has seen the best and worst of end user experience.  Prior to joining Lakeside Software, he ran the EMEA consulting and education division of Citrix helping customers and partners design new Citrix implementations and optimise poor existing setups.

Margo Vrolix
Margo Vrolix
Customer Success Engineer EMEA
Syncplicity

Margo Vrolix is verantwoordelijk voor Syncplicity Customer Success voor de EMEA-regio en helpt klanten bij hun reis naar modernisering van hun IT-infrastructuur. In die rol is Margo bekend met zaken als projectbeheer om implementatieprojecten te beheren, maar omdat hij een techneut is, heeft hij dringend behoefte om zelf dingen uit te proberen. Het installeren van loadbalancers of het opzetten van op SAML-gebaseerde identiteitsproviders, zoals ADFS of Shibboleth, vindt hij niet alleen leuk, maar gebruikt hij ook voor educatieve doeleinden. Margo houdt ervan om voor publiek te presenteren en de oplossingen waar hij gepassioneerd over is, te evangeliseren.

Meer sprekers worden geladen